Promosi Sempena Hari Kantin

Promosi Lagi..
Selang sehari selepas promosi di Sekolah Kebangsaan Titi Teras, Perpustakan Desa Pulau Betong pula mendapat undangan dari Sekalah Kebangsaan Pulau Betong sempena Hari Kantin yang akan dijalankan pada hari Sabtu 01.11.2008

Setelah mendapat persetujuan kedua-dua pihak Perpustakaan Desa Pulau Betong akan menganjurkan 3 aktiviti melibatkan pelajar sekolah, membuka kaunter pendaftaran dan pameran buku.


Antara aktiviti yang telah diadakan :
  • Colour by code (pra sekolah) 20 penyertaan
  • Easy dot..dot (tahap 1) 30 penyertaan
  • Maze (tahap 2) 30 penyertaan
Pada hari kantin tersebut, terdapat pelbagai gerai jualan beraneka jenis makan, pameran daripada pebagai agensi seperti Agensi Anti Dadah, Jabatan Kesihatan, BOMBA, Perhutanan dan Perlilitan , Trafik dan banyak lagi. Jualan buku dan alatan tulis juga terdapat pada hari tersebut, Syarikat Hasrat Sari telah membuka gerai jualan tersebut.. Sebanyak lebih kurang 40 pendaftaran secara percuma telah di daftarkan di sana..

Jom kita lihat kemeriahan Hari Kantin Sekolah Kebangsaan Pulau Betong


Kenali tuan rumah promosi kali ini..

Salwana Bt Hamid
Pembantu Perpustakaan
Perpustakaan Desa Pulau Betong
Antara Pameran-pameran

Jabatan Bomba dan PenyelamatJabatan Hidupan Liar dan Taman NegaraPusat Kesihatan Barat DayaJabatan Anti Dadah Kebangsaan Pulau Pinang
Jabatan Trafik


Jualan Buku dan Alatan Tulis
Hasrat Sari Sdn. BhdGerai-gerai Jualan Makanan
Cabutan Bertuah


Aktiviti yang telah dijalankan oleh perpustakaanTerima kasih di atas undangan yang diterima. Kerjasama dan jasa baik pihak Sekolah Kebangsaan Pulau Betong sentiasa di kenang..

Sayonara...Jumpa lagi

Tiada ulasan: